Ani Biome – personalizirana mjesečna njega probavnog mikrobioma

Organski fermentirani mikronapitci koji se rastapaju u čaši vode svjetska su inovacija iz wellbeing longevity startupa Cidrani Biome.

Sada su napravili korak dalje kreiravši Ani Biome,  potpuno personalizirani pristup zdravlju crijevne mikrobiote

Jeste li znali da se naše cjelokupno psihičko i fizičko zdravlje rađa u probavnom mikrobiomu? Potvrdila je to i prošlogodišnja studija prestižnog američkog Sveučilišta Stanford, kojom se ustanovilo da svakodnevna konzumacija fermentirane hrane i napitaka značajno smanjuje sve upalne procese u tijelu te pridonosi zdravlju i dugovječnosti. 

Znali su to intuitivno još i naši pretci, pa su tako kiseljenje kupusa i ispijanje rasola bili tradicionalna wellbeing kura naših baka i djedova. 

Praktično rješenje

Kako više rijetko tko ima vremena, želje, prostora i znanja fermentirati kod kuće, Cidrani Biome osmislio je organske fermentirane mikronapitke u praktičnim, lijepo dizajniranim vrećicama koje stanu u svaki džep ili torbu, te se u svega dvije sekunde rastvaraju u čaši obične vode. 

Probavni mikrobiom svakoga od nas jedinstven je poput otiska prsta. Ne samo što se razlikuje od osobe do osobe, nego ovisi i o fazi u kojoj se sami nalazimo. 

Personalizirani pristup

Kako bi svojim korisnicima pružili potpuno osobno iskustvo, u Cidrani Biomeu su kreirali Ani Biome, jedinstveni model personalizirane mjesečne njege probavnog mikrobioma. 

Asortiman Ani Biome fermentiranih mikronapitaka sastoji se od 6 vrsta fermentiranog čaja poznatijeg pod imenom kombucha i 2 varijacije ljekovite nordijske gljive chage. Uskoro

Uz pomoć kviza sastavljenog u suradnji sa znanstvenicima i psiholozima, a ovisno o svojim navikama i zdravstvenom stanju, doći ćete svoje osobne kombinacije različitih mikronapitaka za tekući mjesec. 

Kviz je tek prva stanica u personalizaciji fermentiranih mikronapitaka. U suradnji s laboratorijem Glycan Age Ani će svojim godišnjim korisnicima slati besplatne testove biološke dobi, kao i besplatne testove stolice, kojima će moći pratiti napredak svoje crijevna mikrobiote te sukladno rezultatima prilagođavati sadržaj svoje mjesečne Ani kutije. 

Važna je redovitost

Fermentirani mikronapitak najbolje je piti natašte, kao prvi napitak u danu, ali nećete pogriješiti niti ako svoj ritual prebacite za neki drugi dio dana, prije ili poslije obroka.

Kako je za njegu probave neizmjerno važno biti svakodnevno redovit, Ani Biome nudi mogućnost mjesečne pretplate. Pritom nećete morati brinuti jeste li obnovili svoju zalihu – svakoga mjeseca na vaša vrata stići će vam vaša mjesečna doza fermentiranog. Pretplata se može otkazati u bilo kojem trenutku. 
Organski fermentirani mikronapitci Ani Biome mogu se kupiti isključivo putem webshopa.