Pomlađivanje bez odlaska pod nož? Moguće je!

“Muškarci ne stare bolje od žena, samo smiju stariti” izjavila je Carrie Fisher, najpoznatija po ulozi princeze Leie u filmskom serijalu Ratovi zvijezda. A ratove koje vodi gotovo svaka žena koja je prešla 30-u (pod velikim utjecajem nerealnih fotografija s društvenih mreža) je onaj s borama.

Nedavne su studije pokazale da se sve više žena odlučuje za odlazak pod nož radi ljepote, često navodeći da uživo žele izgledati onako kako izgledaju kad svoje fotografije provuku kroz razne Instagram filtere.

Mi vjerujemo da možemo izgledati i osjećati se mlađe i dobro u vlastitoj koži bez skupih i bolnih rezova. Moderna kozmetika je ponudila alternativu faceliftingu u obliku proizvoda s aktivnim sastojcima koji odgađaju prve znakove starenja.

Jedni od takvih proizvoda dolaze nam iz dermatološkog laboratorija Avène. Linija A-OXITIVE je provitaminska kronoaktivna anti-age linija koja odgađa prve znakove starenja kože, fine linije i blage bore, te čini kožu blistavom. A-Oxitive anti-age linija zadovoljit će potrebe svih žena u bilo koje doba dana, jer ovi se proizvodi prilagođavaju bioritmu kože te u pravo vrijeme oslobađaju optimalnu količinu djelatnih sastojaka. Ova linija idealan je partner koži tijekom cijelog dana jer štiti, zaglađuje i vraća blistav ten.

Antioksidativni A-OXITIVE SERUM lagani je fluid nježnog mirisa koji pomaže našoj koži da se obrani od štetnih učinaka i oksidativnog stresa i tako odgađa prve znakove starenja. 

A-OXITIVE dnevna vodena krema za zaglađivanje vidljivo zaglađuje kožu i prikriva sjene i područja umora na licu i pojačava sjaj kože i zaglađuje je bez osjećaja nelagode.

A-OXITIVE NOĆ piling krema sadrži ulje noćurka koje obilno hrani kožu dok retinaldehid i provitamin E pojačavaju staničnu aktivnost, ujednačuju teksturu i potiču detoksikaciju kože kako bi nakon buđenja koža bila odmorna i svježa.

A-OXITIVE OČI je osvježavajuća krema koja obećava svježe i blistave oči nakon buđenja. Obnavljajući kompleks (retinaldehid i provitamin E) pojačava staničnu aktivnost, ujednačava teksturu kože i pomaže u detoksikaciji kože.

A-OXITIVE Sheet maska s efektom “druge kože” hidratizira i zaglađuje kožu. U samo 10 minuta koža postaje podatna, svježa i puna života.

Činjenica je da nitko od nas ne postaje mlađim, ali možemo godine nositi dostojanstveno zadržavajući pritom glatku i blistavu kožu.